Om Pharma-Tech A/S

Historie

Pharma-Tech A/S er Danmarks ældste blæsestøbningsfabrik. Firmaet udspringer af Terplet, som i år 2000 blev opkøbt af Rubek Emballage. I 2010 opkøbes en del af Scanbecks forretning og Pharma-Tech A/S var en realitet. Pharma-Tech A/S holder til i Randers i 6500 kvm store moderne produktionsfaciliteter.

Kvalitet

Pharma-Tech A/S er ISO 15378:2017 GMP, Iso 14001:2015 og ISO 9001 certificeret. Vi producerer 24/7 på moderne fuldautomatiske blæsestøbningsmaskiner og kan levere en ”håndfri” produktion. Vores råvareudvalg er HDPE, LDPE, MDPE, PP, PETG, PET samt Co-ex. Råvarerne kan være både fødevaregodkendte eller Pharmacopoeia standard.

Produktionen finder sted i rene produktionslokaler. I produktionen er der installeret HEPA filtre og der er et konstant overtryk for at forhindre indsugning af fremmedlegemer i produktionen. Alle produktioner er styret med batchnumre og hver kasse/foliepakke er forsynet med individuelt nummer. Der foretages 2 timers kontrol af produktionen på alle maskiner og 2 timers kontrollen er samtidig sporbar via batchnummersystemet, så enkelte kasser/foliepakker kan identificeres i tilfælde af uregelmæssigheder.

I samarbejde med vores kunder er vi i stand til at lave kundespecifikke analysecertifikater. Til alle leveringer kan vores kunder få en Overenstemmelseserklæring, som minimum dækker over følgende EU-direktiver:

  • EU 10/2011
  • EU 1935/2004 (80/590/EEC og 89/109/EEC)
  • EU 2023/2006
  • EU 1907/2006

Erklæringen dækker også over tungmetaller i henhold til EU direktivet 94/62/EC.
Vores eksterne leverandør Rentokil fører en forebyggende indsats mod skadedyr.

iso

Sortiment

Vores sortiment af blæsestøbt emballage strækker sig over produktion af pharma tabletbeholdere med mere end 120 varianter fra 10 ml til 5.000 ml til produktion af flasker, dunke og krukker til fødevarer, husholdning, helsekost og personlig pleje, men også et stort antal produkter til rengøring og den kemiske industri.

Standardsortimentet dækkes af mange egne forme og dertil kommer et stort antal af kundeejede forme.

Mange af vores varer er lagervarer og kan således leveres fra dag til dag. Det gælder også for en stor del af vores handelsvarer  som låg, kapsler, indsatser, dispensere, triggersprays, forstøvere, sæbepumper og foamere.

iso

Totalleverandør

Pharma-Tech A/S er leverandør af totalløsninger og kan bistå med design, form- og værktøjsfremstilling, produktion, kundespecifikke analysecertifikater og dokumentation. Vi er specialister i at udvikle projekter med fokus på f.eks. Svanemærkning og Børnesikring med certifikat.

Vores erfarne team har en stor viden om forskellige muligheder og vi er altid åbne for nye projekter – store som små.

Marked

Fra vores fabrik i Randers servicerer vi i dag kunder i en række af europæiske lande som  Danmark, England, Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Frankrig, Portugal, Polen, Ungarn, Tjekkiet, Schweiz og Holland.